Håll inkräktare långt borta

Säkerhet är inget att skämta om. Det finns många individer där ute som skulle kunna intressera sig för dina värdefulla ägodelar. Vad kan du göra för att skydda ditt företag och personal?

Det finns många anledningar till att behöva skaffa ett företagslarm i Stockholm. Det räcker inte bara med ett vanligt lås till en vanlig dörr om man söker stöldskydd. På exempelvis ett kontor för ditt företag finns det både värdefull information och prylar som en tjuv kan finna intressanta. Datorer, skrivmaskiner, skärmar och så vidare kan finnas på olika avdelningar. Känslig information om ditt företag måste också skyddas, så att den inte hamnar i fel händer.

Passersystem och larm

Det finns ett enormt utbud av företagslarm att välja bland. Självklart kommer typen av larm och system att bero på dina behov, vilken typ av företag du har hur dina lokaler ser ut. Du kanske behöver bevakning och säkerhet både inomhus som utomhus.

Många larmsystem installeras i samband med CCTV, alltså videobevakning. För många företag är det viktigt att använda sig av ett passersystem. Ett passersystem använder sig av en kombination av metoder för att komma in till en viss plats. Generellt så betyder det att man använder sig av någonting man har, någonting man är och någonting man kan för att komma in. Detta kan exempelvis vara en nyckel, ett ID-kort och en kod. Man behöver inte alltid använda alla tre, det kan räcka med två, och i andra fall fler. Detta säkerställer att bara de som är tillåtna får komma in.