Flyttstädning kan göras av städfirma i Stockholm

Med alla måsten är det viktigt att man sållar om så behövs. Det kan exempelvis handla om att ta hjälp med flyttstädning när man lämnar lägenheten i Stockholm.

För den som hellre lägger tid på att göra iordning det nya hemmet finns städfirmans tjänster. Letar man efter dessa online i Stockholm kan man faktiskt hitta dem som både flyttar bohag och tar hand om flyttstädningen. Lite för lyxigt att ta hjälp, är det många som resonerar. Men alla är väl värda lite vardagslyx.

Att anlita ett företag som har båda tjänsterna gör att de kan planera in så att allt blir gjort utan att det blir flera dagars glapp emellan. Redan när flyttbilen rullar iväg från bostaden kan firmans personal stå redo att gå in och börja. Något som sparar tid inte bara för dem utan även för kunden.

Att tänka på vid flyttstädning

När det är dags att lämna lägenheten så att flyttstädningen kan börja finns det saker att tänka på. Lägenheten ska vara tom på saker så att de har fria ytor att arbeta på. Det är viktigt att läsa vilka regler som gäller för respektive företag och vad som gäller för det pris på flyttstädning i Stockholm man valt.

Vissa företag städar inte förråd eller balkonger. Andra gör det men tar en extra avgift för de extra utrymmena. Som privatperson har man möjlighet att använda sig av rutavdrag vid bokning av flyttstädning. Det innebär 50 procent rabatt på tjänsten. Möjligheten finns men det är ändå viktigt att tala med städfirman innan man beställer.