Flytta som företag

En företagsflytt kan hjälpa till att ge en förbättring. Är det dags är för att minska eller öka verksamheten? En ny arbetsplats kan vara lika bra för företaget som att byta jord i en krukväxt.

Det känns som om det var igår när du lät sätta upp skylten med ditt företagsnamn ovanför entrén. Ni hade börjat smått, med några få medarbetare fyllda med energi och ambition. Tider av oro blandades småningom med hoppfulla tider med mer arbete. Fler och fler kunder strömmade in och plötsligt räckte inte personalen till för arbetet som behövde göras. Ni blev fler på företaget och en dag kändes det trångt och opraktiskt. Det blev dags att flytta och hitta en lämpligare arbetsplats. Att lämna platsen där ens lilla imperium börjat att växa kanske ger upphov till blandade känslor. Men samtidigt kan denna flytt vara oundviklig.

Flytta säkert

Som företagsägare behöver du anlita en ordentlig flyttservice. Välj en erfaren och pålitlig flyttpartner för att undvika skadade kontorsmöbler, skrivmaskiner och datorer. Flyttfirmor med erfarenhet av företagsflytt hanterar packning, transport och uppackning med professionalitet. Du och dina medarbetare behöver kunna komma igång med arbetet så fort som möjligt utan motgångar.

Tala i förväg med din flyttfirma för att bestämma datum och tid för flytten, och se till att ni har tillräckligt med tid för att bo in er i det nya kontoret eller lokalen. Framför allt, se till att du och dina medarbetare njuter av processen. Se det positiva med flytten och gör ert bästa för att känna er som “hemma” igen.