Bästa bokföringsprogrammet för firmans finanser

Att använda sig av det bästa bokföringsprogrammet underlättar företagets ekonomi. Då har man en direkt koll och översikt på inkomster och utgifter på firman.

David sköt ut stolen och reste sig upp. Hur många gånger hade han inte suttit och stirrat på dessa obegripliga siffror på datorn? Han behövde en kopp kaffe. Klockan var knappt 10 och det var nog redan tredje koppen. Det var ett tecken på att han inte fattade något av siffrorna.

Visst var han gymnasieekonom i botten, med det verkade inte hjälpa något här. Han gick förbi Aylas rum, hon var grym på siffror och ekonomi, kanske han kunde rådfråga henne på vägen tillbaka. Han slängde en snabb blick på hennes skrivbord och konstaterade att hon också skulle behöva kaffe.

Få ordning på ekonomin med bästa bokföringsprogrammet

I kökspentryt tog David fram en bricka och ställde 2 kaffekoppar och ett fat med varsin hallongrotta på den. Han hällde upp det rykande kaffet och tog brickan och gick iväg. Försiktigt knackade David på Aylas rum och frågade om hon ville ha kaffe. Hon skrattade gott och sa att det skulle vara gott, och undrade vad han ville egentligen. Tydligen var han lite för uppenbar, men det verkade ju fungera.

En kort förklaring så tittade Ayla på honom förvånat och frågade varför han inte använde det bästa bokföringsprogrammet? David såg förvirrad ut, varför hade han inte tänkt på det? Att bara mata in siffrorna i bokföringen hade ju varit det bästa från start. Nu skulle allt lösa sig, äntligen!