Dooh är en slagkraftig reklam

Vill du nå ut med ditt reklambudskap till så många som möjligt, så satsa på dooh. Fånga folks uppmärksamhet med reklam på skyltar utomhus med rörliga bilder.

Skyltreklam har funnits i hundratals år. Redan på medeltiden satte hantverkare upp skyltar utanför dörren för att visa att här fanns skomakare, smed etc. Numera har vi skyltar i många olika format, och många är digitala och har bilder som rör sig. Det kallas dooh och betyder digital out of home, alltså utomhusreklam.

Dooh kan användas både som ren reklam eller som informationsskylt. Fördelen är att man lätt kan ändra ett budskap. Tågtider eller annan information kan justeras blixtsnabbt, och skylten är alltid aktuell. Annonser på dooh kan ha olika längd och man kan ändra dem när man vill.

Dooh kan ses av alla

Vanlig reklam är ofta nischad till en målgrupp som har vissa intressen, men dooh sitter så att alla kan se den. Har man sådan reklam på en plats där många passerar, är det en mycket slagkraftig skylt. Rörliga bilder gör att man lägger märke till den. Kontakta en firma som är experter på olika sorters reklam, så kan du få din dooh som du vill ha den.

Det är stor konkurrens om marknaden, och reklam måste vara lite speciell för att folk ska observera och komma ihåg den. Därför är det kreativa och idérika människor som arbetar i branschen. Med dooh har du alla chanser att synas, för skylten kan finnas var som helst i det offentliga rummet.